Ātrās vakariņas – Vistas fileja rīvmaizē


Pārmaiņas pēc nolēmu blogā ievietot kādu recepti, kuras pamatā ir nevis saldumi, bet gaļa. Šīs receptes autoru es neatceros, šķiet, ko līdzīgu redzēju vienā no Gandrīz Ideālas Vakariņas raidījumiem, tādēļ arī sastāvdaļu daudzums dots tikai aptuveni. Šīs vistas filejas ir ļoti viegli un ātri pagatavojamas un nedaudz atgādina fast food restorānos pasniegtos vistas nagetus, tādēļ būs piemērotas ātrām vakariņām pēc darba. Šoreiz biju tikai vērotāja lomā, un gatavošanas godu uzņēmās kāds cits, taču iznākums bija ļoti garšīgs, tādēļ, nolēmu nopublicēt recepti arī citu zināšanai.

Sastāvdaļas: 2 vidēji lielas vistas filejas, paciņa majonēzes pēc izvēles, kviešu rīvmaize fileju apvārtīšanai, sāls, pipari un garšvielas pēc izvēles.

Pagatavošana: Filejas sagriež plānākās šķēlītēs un gabaliņos, apvārta majonēzē kam pēc izvēles pievienotas garšvielas un/vai sāls. Tad kārtīgi apvārta kviešu rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētā eļļā, līdz filejas apbrūninās. Lieliski garšos, piemēram, ar rīsiem un Ķīnas saldskābo mērci.

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: