Gada aptauja 2013: 2. daļa – mūzikas albumi


Dienas pirmajā pusē uzdevu Tējtasītes lasītājiem jautājumu – kas ir aizvadītā gada labākais jaunais seriāls? Turpinot aptauju, nu kārta pienākusi otrajam dienas jautājumam par 2013. gada labākajiem mūzikas albumiem. Sarakstā apkopoju divdesmit piecus, stila un izpildītāju ziņā, diezgan dažādus mūzikas albumus, kas klausītājus priecējuši cauri visam raibajam 2013. gadam. Tā kā albumu ir diezgan daudz, un atrast tikai vienu iecienītāko varētu būt pagrūti, šajā aptaujā vari izvēlēties trīs favorītus, kā arī pievienot savus kandidātus vai nu raksta komentāros vai aptaujas brīvajā ailītē.

 

Vai jau nobalsoji par 2013. gada labākajiem jaunajiem seriāliem?

ATJAUNOTS: Balsošana noslēgusies, ar rezultātiem vari iepazīties ŠEIT.

12 komentāri

  1. Mani favorīti – BEYONCÉ by Beyoncé un EMINEM by Marshall Mathers LP 2

    Patīk

    1. Neko no Eminem nebiju dzirdējusi jau dikti, dikti sen (atceros vēl tos laikus, kad visur skanēja Without Me un Cleaning Out My Closet), bet liekot kopā šo topu skatījos, ka Rolling Stone viņa jauno albumu arī iekļāvuši 2013. gada 50 labāko albumu topā.

      Patīk

      1. Nezinu kāda Tev mūzikas gaume, vai Tev patīk (labs) reps. Bet ja Tev nešķebina, tad noteikti noklausies jauno Eminem`a albumu. Viņš beidzot ir atgriezies tāds, kāds bija tajos Without Me un Cleaning Out Closet laikos. Gan video klipu stila ziņā, gan pašu dziesmu stilā.

        Patīk

        1. Ar repu man ir samērā neitrālas attiecības – pati ikdienā neklausos, bet ja kaut kas saturīgs sāk skanēt, neslēgšu dziesmu prom tikai tādēļ, ka tā pieder pie šī mūzikas stila.
          Būs attiecīgais noskaņojums, varētu pat paklausīties, ko jaunu Eminem sastrādājis.

          Patīk

  2. Nevaru balsot, neko īsti līdz galam neesmu noklausījusies…, bet šķiet,ka pieminēšanas vērts būtu jaunais Instrumenti albums.

    Patīk

    1. Ar kaunu jāsaka, ka neko no latviešiem šogad neesmu noklausījusies, taču Instrumenti ir vieni no tiem nedaudzajiem mūsu māksliniekiem, kas man iet pie sirds. Būs jāmēģina kaut kad ievērtēt albumu.

      Patīk

  3. HIM jau atzīmēju, bet vēl man, protams, tuvs Apocalyptica – Wagner reloaded, bet tas ir Live albums, tāpēc nezinu, vai skaitās. Beidzot sagaidīju arī James Arthur albumu, kurš patika, bet biju gaidījusi ko vairāk(nekas, gan jau nākošajā albumā).
    Bet vispār, pārsvarā man šogad ir patikušas atsevišķas dziesmas no dažādiem albumiem(piem. dažas dziesmas no Perijas jaunā CD utt).

    Patīk

    1. Es šogad ļoti gaidīju HIM jaunos gabalus, bet albums iznāca pavasarī un kaut kā tobrīd galīgi nebija ”HIMisks” noskaņojums. Mēģināju klausīties vēlreiz – rudenī, un rezultāts bija labāks, tomēr neaizķēra gluži tā, kā vecās dziesmas.

      Patīk

  4. Savus sirdij tuvākos šī gada albumus – tos, kas Hurts, Lorde un Depeche Mode veidoti – atzīmēju, bet pieminēšanas vērti ir Bill Callahan – Dream River un Paramore albums ar izdomas ziņā nepārspētu nosaukumu Paramore.

    Patīk

    1. Hurts un Lorde ir arī vieni no maniem šī gada kandidātiem uz pirmo topa vietu.
      Kad skatījos lielo kritiķu topus pamanīju, ka Bill Callahan albums ik pa brīdim uzpeld. Nebiju pazīstama, paklausījos – patika balss tembrs. Mūzika tādam attiecīgam garastāvoklim, vien ikdienā mazlietiņ par mierīgu priekš manis.

      Patīk

  5. One Republic – Native (Vismiiljakais no visiem)

    Patīk

    1. Man ilgu laiku uz riņķi skanēja viņu dziesma Counting Stars (ļoti pielipa), nebiju pamanījusi, ka viņiem šogad ir arī albums. Būs jāpaklausās.

      Patīk

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.