Jaunie rudens seriāli 2014: fantasy un sci-fi


Pienācis laiks rudens jauno seriālu rakstu sērijas pēdējam ierakstam. Kā jau vienmēr, tas būs veltīts fantastiskām būtnēm un neparastām situācijām. Tiesa, šo rakstu diez vai var dēvēt par sarakstu, šī vārda tradicionālajā nozīmē, jo šoreiz esmu atlasījusi vien trīs niecīgus treilerīšus. Rādās, ka vampīru, raganu un mākslīgā intelekta bums beidzot būs beidzies  – fantastikas un fantāzijas seriālu piedāvājums šoruden izskatās gauži bēdīgs. Ja iepriekš rakstot, par drāmām un komēdijām, nebija iemesla sūdzēties par jaunpienācēju trūkumu, tad nonākot pie supernaturālā un zinātniskās fantastikas plaukta, pārņem sajūta ”viss jau ir bijis un visiem apnicis”. Bet noslaucīsim vien asariņu un ķersimies klāt trim izdzīvotājiem.

Forever, 23. septembris, ABC

Jauna supernaturālā krimināldrāma par tiesu medicīnas ekspertu, kurš nevar nomirt (oh, the irony). Un, nē, viņš nav vampīrs. Treileris izskatās neraksturīgi priecīgs, bet nevar noliegt, ka Ioan Gruffudd no, sen aizmirstā un nepelnīti atceltā, seriāla Ringer piemīt zināms šarms. Forever noteikti došu iespēju. Vai divas.

Constantine, 24. oktobris, NBC

Par mošķu izdzinēju Konstantīnu TV seriāla versijā jau reiz rakstīju. Oktobra beigās viņš un visi viņa dēmoni beidzot ieradīsies TV ekrānos. Tieši laikā uz Halovīnu.

Ascension, 24. novembris,SyFy

Katru gadu ir vismaz viens jauns zinātniskās fantastikas seriāls, kuru mana, no zemes atrautā, sirds gaida ar nepacietību. Šogad tas ir amerikāņu un kanādiešu kopprodukts ar nosaukumu Ascension. Seriāls vēsta par varenu konspirācijas plānu – 60. gados, kosmosa izpētes ziedu laikos, bailēs no Aukstā kara sekām, valdība nosūtījusi tālu prom melnajās debesīs kuģi ar 600 cilvēkiem, kuriem būs jāapdzīvo jauna kosmiskā teritorija. Problēmas sākas brīdī, kad uz lielā kuģa tiek nogalināts kāds cilvēks…

Un kuri ir tavi gaidītākie jaunie fantasy/sci-fi seriāli šoruden?


LASI ARĪ:

5 komentāri

  1. Par Forever dzirdēju labas atsauksmes no cilvēka, kurš jau noskatījies pirmās sērijas. Ascension arī varētu paskatīties.

    Patīk

    1. Redzēju ”Forever” pilotu. Man ļoti patika ideja un galvenajam varonim arī šarma netrūkst. Noteikti skatīšos tālāk.

      Patīk

  2. […] piedāvā rakstu ar rudens seriāliem. To pašu dara Tējtasīte (trīskārši). Arī Ģirta blogā par seriāliem- Amazon Studios trešā viļņa seriāli un vēl […]

    Patīk

  3. Foršs blogs ;)!
    ES rakstu līdzīga tipa blogu :)!
    Tik njā, man līdz tādam saturam kā tev – vēl tālu 😀

    Patīk

    1. Paldies 🙂
      Prieks, ka seriālu blogu kļūst vairāk. Lai veicas turpmākā satura radīšanā! 🙂

      Patīk

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.