Jaunie vasaras seriāli 2017 – apkopojums


Šī vasara mūs nelutina ar lieliem karstuma viļņiem. Toties tā lutina mūs ar jauniem seriāliem, kas jūlijā jau pamazām iešūpojušies savās pirmajās sezonās. Nolēmu, ka ir pienācis pēdējais brīdis, to nevarēja vairs ilgāk atlikt – apkopojums jaunie vasaras seriāli 2017 ir ieradies.

Dikti jau centos, taču tā arī nesanāca salasīt apaļus desmit seriālus, tādēļ jāiztiek būs vien ar neapaļiem deviņiem jaunumiem. Žanri un tēmas ir diezgan līdzīgi kā citus gadus. Lielākoties šajā sarakstā iekļuvuši viegli, izklaidējoši un ātri aizmirstami seriāli. Gan komēdijas, gan drāmas, pat pāris fantastikas žanra pārstāvju. Kādam pārītim no šeit minētajiem, esmu redzējusi pilotsērijas, taču lielākā daļa arī man ir pilnīgs jaunums, ko vēl tikai plānoju ievērtēt. Varbūt arī jums ir kādi ieteikumi, kuri jaunie seriāli ir skatīšanās vērti?

Kā allaž seriāli sakārtoti hronoloģiski pēc to pirmizrādes datuma. Un kā allaž, apakšā noskatāms arī treileris.

Bet nu gan jūsu uzmanībai jaunie vasaras seriāli 2017.

Daytime Divas, 5. jūnijs, VH1

Satīriska komēdija par kāda televīzijas šova vadītājām. Balstīta uz grāmatas motīviem, kas savukārt balstīta uz īstiem notikumiem. Vienā no galvenajām lomām Vanesa Viljamsa, kuru līdz šim esam redzējuši vecajās labajās Desperate Housewives, kā arī jau sen atceltajā seriālā 666 Park Avenue. Šis izskatās pēc viena no tiem smukajiem un arīdzan atceltajiem dāmu skatāmgabaliem, līdzīgi Devious Maids vai Telenovela. Kā jau vasarā.

Claws, 11. jūnijs, TNT

Seriāls par Floridā dzīvojošām manikīra meistarēm, kuras nolemj pievienoties kriminālajai pasaulei, sākot nodarboties ar naudas atmazgāšanu. Vienā no Claws lomām True Blood oficiante Arlīna jeb aktrise Kerija Prestone.

Riviera, 15. jūnijs, Sky Atlantic

Neila Džordana (Interview with the Vampire, Byzantium) mini sērijas par kādu traģisku atgadījumu Franču Rivjērā – ticis noslepkavots kādas sievietes vīrs – miljonārs. Pēc treilera spriežot, šī būs viena no tām glancētajām drāmām, kas risina noziegumus dizaineru apģērbos, taču Riviera režisora vārds tomēr raisa interesi, jo citiem Džordana darbiem nav ne vainas.

Gypsy, 30. jūnijs, Netflix

Gypsy ir drāma par kādu psihoterapeiti, kas iejaucas savu pacientu privātajās dzīvēs. Bīstamas psiholoģiskas spēlītes un manipulācija – tieši tā kā skatītājiem patīk. Galvenajā lomā Naomi Vatsa.

Will, 10. jūlijs, TNT

Nabaga Šekspīrs joprojām nevar gulēt mierīgi. Vēsturiskajā seriālā Will filmdari izdomājuši to piecelt no mirušajiem vēl vienu reizi. Jau atkal jaunu un no vaiga glītu stāstā par ģēnija gaitām, tam mēģinot “izsisties uz augšu”. Allaž kompetentie Youtube komentētāji gan saka, ka seriāls esot vēsturiski neakurāts. Taču Kristofera Mārlova lomā vismaz ir Džeimijs Kembels Bovers, tā kā būs kur piesiet aci. Ja ne pie paša sižeta.

Salvation, 12. jūlijs, CBS

Kārtējā pasaules glābšana un šoreiz tajā piedalīsies entuziastisks MIT students, miljoniem vērtas IT kompānijas arogantais īpašnieks, kā arī Pentagona sabiedrisko attiecību speciāliste – mīloša māte. Zemei strauji tuvojas asteroīds, kas pēc vairāk nekā simts dienām sola to sašķaidīt druskās, paraujot līdzi visu dzīvo. Ticamību Salvation nedaudz nojauc smukās sarežģīto pasaules glābšanas gadžetu hologrāfijas, un par ļaunu nenāktu drusku vairāk politikas, taču kopumā “iet lejā” diezgan labi. Būsim skatīt arī tālāk par pirmajām divām sērijām.

The Bold Type, 20. jūlijs, Freeform

Seriāls tām, kurām patīk glancētas lietas. Tostarp sieviešu žurnāli. The Bold Type ir stāsts par trim jaunām sievietēm, kas veido savu karjeru Cosmopolitan tipa žurnālā. Lai sekotu tendencei seriāla veidotāji drusciņ piespēlējuši arī feminismu. Kopumā – gaužām modīgas drēbītes, smuki biroji un kopti vīriešu kārtas mīļotie. Tāds mazliet uzprišināts Sex and the City, pievelkot klāt millenial paaudzes meiteņu sapņu karjeru visu iespēju zemē – Ņujorkā. Vietām jauks humoriņš. Noskatījos pirmās sērijas un domāju turpināt.

Midnight Texas, 24. jūlijs, NBC

Par Midnight Texas jau rakstīju jaunajos pavasara seriālos. Šarlīnas Harisas kārtējo vampīru grāmatu sērijas ekranizācija par pilsētiņu, kurā vienuviet dzīvo lērums supernaturālu tēlu.

The Defenders, 18. augusts, Netflix

Lai gan neesmu noskatījusies visus Marvel universā balstītos Netflix seriālus, mani ļoti uzrunāja Jessica Jones. The Defenders sola šīs dāmas atgriešanos kompānijā ar vēl trim varoņiem – Daredevil, Luke Cage un Iron Fist. Domājams, supervaroņu cienītājiem, augusts būs interesants mēnesis.

Tas arī viss šajā reizē. Kuri ir jūsu gaidītākie/iecienītākie jaunie vasaras seriāli 2017?

4 komentāri

  1. Daži izskatās tīri cerīgi, man tieši izbeidzies viss skatāmais 😀 “Daytime Divas” gribas paskatīt tieši Viljamsas dēļ, kura bija ļoti izteiksmīga seriālā “Ugly Betty”.
    Netflix noskatījos pusotru sēriju jaunajam gabalam “Friends from College”, pagaidām nevaru izšķirties, ko darīt tālāk – no vienas puses ir interesanti, no otras brīžiem tā ļoti amerikāniski. Nu tā, ka es kā latviete ne no Ivy League koledžas nesaprotu un nespēju sevi ar to asociēt.

    Patīk

    1. Jā, man arī jaunā vasaras sezona nāca kā saukta, jo viss jau bija noskatīts. No iepriekšējiem gadiem pašlaik turpinu vērties vien sci-fi trilleri “Orphan Black” par cilvēku kloniem un sliktiem gēnu dakteriem – iet pēdējā sezona, bišķi samudžinājuši, bet līdz galam jau kaut kā jātiek 😀
      Paskatīšu “Friends from College”, apraksts šķiet ok, brīnos, ka šitas bija man paslīdējis garām.

      Patīk

      1. Noskatījos līdz galam tos “Friends from College” – kad tiku pāri ainai ar trusīti, par kuru gaidīju, ka tā tiks novesta līdz tam, ka pieauguši cilvēki sapinas savos melos līdz absurdam (nebija tik traki), tad tālāk jau aizgāja kā smērēts. Izcili piesmieta YA literatūras “rakstīšana” 😀 Ir vērts noskatīties, turklāt tikai 8 sērijas. Cerams, turpinājums sekos!

        Patīk

        1. Noskatījos pirmās divas, jau apraudāju trusīti, līdz ieraudzīju, kā tas nakts melnumā atgriežas no miroņiem :D, un domāju, ka būs vien man arī jāskatās tālāk.

          Publicējis 1 person

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.