Sveiciens visiem bloga ”ēdamā gala” draugiem! : ) Laiks rit nemanot un klāt jau atkal ir rabarberu sezona. Jāatzīst, ka šis ir viens no man personīgi mīļākajiem kūku cepšanas laikiem. Galvenokārt tādēļ, ka šos zaļos un it kā necilos kātus var pagatavot nudien ļoti dažādās variācijās, bet pats rabarberisms no tā nemainās – patīkamais pikantums un skābums allažiņ stāv blakus visām rabarbermaizēm.
Tā kā blogā katru dienu ieklīst liels vairums rabarberu recepšu cienītāju, nolēmu, ka pienācis laiks, līdzīgi kā Ziemassvētkos, publicēt vienkopus arī visas līdz šim Tējtasītē atrodamās rabarberu receptes ērtākai lietošanai. Lai tuvāk aplūkotu rabarberu gardumus, klikšķini uz galerijas. Lai nokļūtu pie kārotās receptes, seko saitei no recepšu saraksta.