Tējtasītei 3 gadi!


20121104-IMG_9014-EditŠodien apritēja precīzi 3 gadi, kopš Tējtasītē nopublicēju pašu pirmo ierakstu. Jāatzīstas, ka tālajā 2010. gada janvārī, kad pirmo reizi piesēdos pie datora, lai kaut ko uzrakstītu, man nebija īstas skaidrības par to, kādā virzienā blogs attīstīties un vai tas vispār attīstīsies. Tā kā studijās bijām apguvuši šo to par blogiem, kā arī zinot manu patiku pret rakstīšanu, izlēmu, ka bloga rakstīšana varētu būt labs veids kā iesākt Jauno gadu. WordPress platformu man ieteica kāds draugs un iespēja ērti izveidot pašai savu virtuālo pasauli, izrādījās gana pievilcīga, lai es paliktu šeit uz ilgu laiku.

Tējtasītes pirmais gads bija diezgan rāms, arī lasītāju nebija pārāk daudz, taču ik pa brīdim tāpat turpināju šo to pierakstīt. Otrajā gadā rakstu kļuva jau mazliet vairāk – lielākoties rakstīju par mūziku, modi un kino. Iesākoties trešajam gadam, bija skaidrs, ka arī recepšu stūrītis ir uz palikšanu, tāpat kā Tējtasītes grāmatplaukts, kuru papildinu lēnām, bet mērķtiecīgi.

Runājot par skaitļiem, Tējtasītei šis ir bijis ļoti ražīgs gads – nākuši klāt jauni lasītāji un manāmi pieaudzis arī apmeklējumu skaits. WordPress 2012 annual report ziņo, ka pagājušā gada laikā, blogā publicēti 193 ieraksti, (kas ir uz pusi vairāk nekā abos iepriekšējos gados kopā) un lasītākais no tiem ir bijis tik daudz aprunātā romāna Fifty Shades Of Grey apskats.

Lielu paldies es vēlos pateikt Tējtasītes aktīvākajiem komentētājiem, kuri, vadoties pēc WordPress datiem, ir tie, kas šogad visbiežāk atstājuši Tējtasītē pa kādam domu graudam – Mēnessmeitēnam, Ms Marii, Dainim, Evijai un Norellei, kā arī visiem pārējiem komentētājiem un klusajiem lasītājiem, kas šeit ik pa brīdim ielūkojas un, cerams, atrod sev ko noderīgu.

Priekšā ir jauns gads un jauni izaicinājumi! Kā vienmēr, labprāt uzklausīšu arī ierosinājumus, ko jūs vēlētos šeit redzēt! Paldies, ka šajā laikā esat lasījuši Tējtasīti un palīdzējuši tai augt! 🙂

13 komentāri

  1. Dainis Gžibovskis · · Atbildēt

    Sirsnīgākie sveicieni bloga jubilejā!
    Ja nemaldos, tad mēs blogošanas ziņā esam vienaudži, jo arī es sāku blogot janvārī un arī tieši pirms 3 gadiem, bet es sava bloga jubileju vēl gadu. :))

    Patīk

    1. Paldies! 🙂 Re kā, blogi ziemas bērni! 🙂

      Patīk

  2. Dainis Gžibovskis · · Atbildēt

    tb – gaidu.

    Patīk

  3. Sveiciens bloga svētkos! 🙂
    Manam pagājušajā gadā palika trīs gadi. 🙂
    Lai nu kā – lai arī turpmāk top interesanti raksti, jo Tavs blogs ir viens no tiem, kurā vienmēr ieskatos un lasot sanāk papildināt pašai savus grāmatu un filmu sarakstus. 🙂

    Patīk

    1. Tencinu! 🙂 To pašu varu teikt par Tavējo, forši, ka vienmēr var kaut ko jaunu atrast. 🙂

      Patīk

  4. Suminājumi jubilejā! 🙂

    Patīk

  5. Sveicieni!! 🙂 Trīs gadi ir mazs skaitlis, bet blogam tas ir daudz. Jo ilgāks ir bloga mūžs, jo grūtāk būtu to pamest novārtā, tāpēc ticu, ka Tējtasīte eksistēs vēl ilgi.
    Veiksmi, izturību un radošumu novēl aktīvā komentētāja. 😀

    Patīk

    1. Paldies par labajiem vēlējumiem 🙂
      Taisnība par ilgo mūžu. Man arī sajūta, ka trīs gadi nu jau ir tāds stabils cipars un blogs ir neatņemama dzīves sastāvdaļa 🙂

      Patīk

  6. Novēlojies, bet sirsnīgs sveiciens jubilejā 🙂 Paldies dievam, ka sāki rakstīt blogu! Tev ļoti labi izdodas, tā turpini!

    Patīk

    1. Mīļš paldies! Prieks, ka patīk tas, ko es te skribelēju 🙂

      Patīk

  7. Mīļš, bet novēlots sveiciens Jubilejā arī no manis! 🙂 Maybe šogad beidzot draudzīgākie wordpress blogeri varētu saiet kopā uz kādu tējas tasīti! 🙂 Lai rakstāmspalva nenogurts! 😉

    Patīk

    1. Tencinājums 🙂 Par draudzīgo blogeru kopīgu tējošanu esmu ar visām četrām par 🙂 !

      Patīk

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.