Jaunumi Tējtasītē


20130501-IMG_9500Apzinīgākie bloga lasītāji, iespējams, pamanīja, ka šomēnes Tējtasītē bija iestājies neliels klusums. Vainīgs, protams, pavasaris, saule, zaļojošie koki un ceriņos uzziedējusī pilsēta, kas tā vien aicina pavadīt laiku nostāk no datora ekrāna. Taču šodien esmu priecīga paziņot, ka jau kādu laiciņu knibinājos ap to, lai Tējtasīte piedzīvotu nelielas vizuālās pārmaiņas un arī parīti jaunu funkcionālo risinājumu, kas nu jau dažas dienas kā redzami blogā.

Bloga sānu joslā tagad pieejamas saites uz sociālajiem tīkliem, tādējādi, tu lasītāj, vari sekot līdzi jaunumiem sev ērtākajā veidā – ar Twitter, kur vienmēr parādās visi jaunākie bloga ieraksti, Pinterestkur esmu izveidojusi atsevišķu ziņojumu dēli, speciāli Tējtasītei un nu arī ar Draugiem lapu, kur turpmāk būs pieejams jaunākais bloga saturs pāris klikšķu attālumā. Tāpat sānu malā paliek nemainīgas vērtības – Goodreads grāmatu un Letterboxd filmu recenziju portāli, kuros arī laiku pa laikam mēdzu šo to ierakstīt.

Izkārtojuma ziņā vēl viens eksperiments. Lai, līdz ar jaunajām pogām, nepazustu bloga sadaļa ”drīzumā”, kas līdz šim allaž rēgojās sānu joslā, grāmatas, par kurām tuvākajā laikā rakstīšu, turpmāk parādīsies tikai skatoties grāmatu sadaļu, savukārt jaunākās filmas būs redzamas tikai kino sadaļā, bet albumi, kurus iesaku noklausīties – mūzikas sadaļas sānu malā.

Cerot, ka Tējtasītes jaunās drēbes neliks vilties, došos vēl mazliet pabaudīt pavasari un jums novēlu to pašu 🙂

9 komentāri

  1. Dainis Gžibovskis · · Atbildēt

    Pozitīvas pārmaiņas – vizuāli izskatās pat ļoti labi.
    Pati visas dizaina lietas veidoji? (Ja tā, tad izsaku komplimentu.)

    Patīk

    1. Tencinu 🙂
      Jā, ar dizainu ņēmos pati – tā kā bija jāsāk no nulles, diezgan ilgi grozījos apkārt, lai saprastu, ko gribu (un vai to protu) izdarīt.

      Patīk

  2. Man patīk. 🙂
    Savā blogā jau kādu laiku gribu pārmaiņas, bet tā kā nespēju izdomāt ko un kā tieši mainīt, neko vēl neesmu izmainījusi. Bet nu – gan jau. 🙂

    Patīk

    1. Man prieks, ka patīk :). Man pašai arī tagad biežāk gribas šeit uzturēties – liekas, ka pavasarīgi slinkā iedvesma pamazām atgriežas 🙂
      Izlemt, ko tieši gribas mainīt ir tas trakākais, es arī ilgi domāju – pārmaiņas vajag, tikai kādas? Gan jau arī Tava bloga ideja nobriedīs un būs kaut kas jauns un interesants 🙂

      Patīk

  3. Apsveicu ar pārmaiņām 🙂 Tikai nezinu, vai man patīk, ka “drīzumā” tagad noslēpies pa apakšsadaļām. Tīri tehniski – kā Tu to panāci, ka lapās ir dažāds sānu malas saturs?

    Patīk

    1. Tencinu 🙂 Par ”drīzumā” es ilgi domāju, bet tad sapratu, ka atstājot to pirmajā lapā, būs dikten raiba lapa. Tagad, kad viss ir atsevišķi, varu iekļaut vairāk attēlu.
      Tehniski WP nesen uzradās tāda jauna fīča ”visibility” katra widget apakšmalā. Līdz ar to var atzīmēt, ka konkrēto widget vēlas rādīt vai slēpt konkrētā lapā (manā gadījumā – kategorijā).

      Patīk

      1. Skaidrs. Tencinu.

        Patīk

  4. Forši, man arī ļoti patīk. Sevišķi tā skaistā galvenes bildīte. 🙂

    Patīk

    1. Priecājos, ka tā 🙂

      Patīk

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.